søndag 28. juni 2009

Søtt på søndag: Tropisk smoothie

Nå som det er så varmt er det både skjønt og viktig å få i seg drikke. Så hvorfor ikke blande seg en herlig smoothie, som både lesker og smaker? Denne smoothies'en er basert på yoghurt naturell (et produkt som for øvrig også lindrer på knallrøde skuldre skulle du i likhet med meg være den uheldige eier av et par slike...), noe som gir en frisk og mild smak.

2 (store) porsjoner

Du trenger:
  • Saft og steiner fra 3 pasjonsfrukter
  • 150 g moden kantaloupmelon
  • 2 bananer
  • 1 dl melk (evt. 1 dl eplejuice istedet om du ønsker en litt friskere variant)
  • 5 dl yoghurt naturell (velg småbegre av typen "Mild og Lett" for en magrere smoothie)

Slik gjør du:

Sørg for at alle ingrediensene er avkjølte. Tilsett evt. en is for å få et enda kaldere resultat. Blend alt sammen i en hurtigmikser og server i glass med sugerør.


Kilde: www.nrk.no (oppskriften er noe modifisert)

3 kommentarer:

  1. Hei
    Kjapp feriekommentar: økt 2 i uke 9 ble gjennomført i går. Løpeintervaller på litt over komforttempo er TUNGT! Men oho så godt etterpå.
    Holdt altså ikke hlet å ta hele uke 9 i forrige uke, men skitt au, har god trening i å ikke nå mine mål! Jogger videre med rak rygg og tung pust.

    Fortsatt god sommer, sol i nord!

    Hege

    SvarSlett
  2. Hei Hege!
    Blir nesten helt misunnelig, så flink som du er! Er skikkelig imponert over progresjonen og ikke minst pågangsmotet ditt nå som det er ferie og tusen unnskyldninger for å sluntre unna. Du er kjempeflink!

    Fortsatt god sommer i Nord!

    Guri :-)

    SvarSlett
  3. Mange gode oppskrifter på bloggen din som kan komme godt med, takk for og dele dem :) lykke til videre i kampen mot kiloene, dette går jo så flott for din del, du er flink :)

    SvarSlett