God helg :-)
12 stykker, 133, kcal. pr. stykke
Du trenger:
- 2.5 dl havregryn
- 1 plate kokesjokolade (Freia)
- 1 pakke Heistad bringebærgelé
- 300 gram cottage cheese
- 0,5 l Skogsbæryoghurt (redusert sukker)
Slik gjør du:
Rist havregryn i tørr stekepanne til de er sprø. Smelt sjokoladen i vannbad og rør den sammen med havregrynene. Klem massen ut i en 24 cm springform. Dekk gjerne bunnen med bakepapir, da er kaken lettere å få ut av formen.
Lag gele med halv vannmengde. Avkjøl den, men pass på at den ikke stivner. Mos cottage cheesen så den blir glatt og rør den sammen med yoghurten. Rør inn geleen og la det stå til det tykner. Hell ostemassen over havregrynsbunnen i formen, og la kaken stå i kjøleskap til den stivner. Pynt med sesongens friske bær.

prøvd det...
SvarSlettyummi =)
sunt og godt